28 October

 

 

  • Lördag kl. 10.00-12.30: FASCIA

Du får guidning i att känna hur fascian sträcks, pressas och vrids i de olika yinyogapositionerna. På så sätt utvecklas din kroppsmedvetenhet och du blir bättre på att tyda kroppens signaler.

  • Lördag kl. 13.30-16.00: LIVSENERGI

Du får tips om hur du kan känna livsenergin flöda i olika kanaler som går genom din kropp. På så vis lär du dig placera kroppen i olika positioner för att påverka olika meridianer.

  • Söndag kl. 10.00-12.30: MEDITATION

Du förs mjukt in i den meditativa stillhet som följer med de länge hållna yinyogapositionerna. Det här passet kommer att innehålla mycket tystnad, så att du får möjlighet att lyssna inåt.

  • Söndag kl. 13.30-16.00: VILA

Det här är ett restorative-betonat yinyogapass, där vi håller positionerna extra länge och gör allt för att hjälpa kropp och sinne att hitta vila i positionerna. Vi gör det så bekvämt som möjligt, med hjälp av kuddar, bolster, filtar och klossar. Även detta pass kommer att innehålla mycket tystnad.

Du kan anmäla dig till hela kursen, till en hel dag eller till enstaka pass.

Hela kursen: 1200:-

Hel dag (2 pass): 700:-

Enstaka pass: 400:-

 

 

 

 

Om Elisabeth:

Stilla vila ansikte sv

Elisabeth har utövat yoga i över 30 år och arbetat som yogalärare i elva år. Hon är EFYTA-certifierad (European Federation of Yoga Teachers Associations) yogalärare i hatha yoga, med vidareutbildning i yoga för särskilda besvär, yoga för ungdomar, power yoga och yinyoga. Till yinyogalärare har hon utbildat sig hos Magdalena Mecweld och Sarah Powers. Hon undervisar i hatha yoga och yinyoga i Falun och ger yinyogaworkshops på olika platser i landet.

 

En yinyoga-workshop med Elisabeth är en upplevelse för både kropp och psyke.