Kurser

alla 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dom flesta kurser börjar veckan efter och det kan vara bra att anmäla sig till läraren nu om du redan vet vilken kurs du kommer att gå. Kontaktinformation till varje lärare finns under Yogaformerna i menyn til höger. 

NYHET för Vårterminen 2014! Vi är flera Yogalärare som gått sammen om att erbjuda dig som elev ett större utbud av yoga i veckan. Har du klippkort kan du välja fritt mellan passen i schemat under, och du kan även anmäla dig till Yogahusets Terminskort, då kan du yoga hur mycket du vill för 2500kr!

Du kan även välja att köpa Terminskort för Ashtanga Yoga, Iyengar Yoga eller Lugn Yoga( Lugn Yoga, Yin Yoga och MediYoga). Då kan du Yoga hur mycket du vill inom din favortistil för 1900kr.

Du kan anmäla dig direkt här på hemsidan till dom pass som finns i schemat nedan! Välkommen! Om du inte hittar ditt pass här, kolla i menyn till höger och kontakta läraren direkt.

Anmäl dig nu


yogahusetsflyers4 kopi

 

Här kommer en kort beskrivning av dom olika kurser du hittar hos oss, Yogahusets schema hittar du på sidan Schema. och mera info hittar du till höger i menyn:

YOGA:

Ashtanga Yoga: Fysisk utmanande, dynamisk Yoga med fokus på andningen och rörelsen tillsammans i ett flöde. Inre fokus, värme, balans, styrka och smidighet.

Iyengar Yoga: Fysisk Yoga med fokus på linjering av kroppen. Använder redskap som band, klossar och bolster som hjälp att hitta den rätta ställningen för dig.

Hatha Yoga: Fysisk, meditativ yoga. Man håller yogapositionerna längre och ger sig tid till avslappning mellan dem. Andningstekniker och meditation används för att skapa bättre kroppskontroll. Effekten av yogaställningarna förstärks med djupavspänningen i slutet av yogapasset. Sivananda traditionen ger ett helhetsperspektiv på yoga och en spirituell inriktning och passar dig som utöver det fysiska vill utvecklas andligt.

Medicinsk Yoga – MediYoga: Lugna, mjuka rörelser med mental träning och andning som röd tråd. En meditativ yogaform som passar alla, minskar på stress och skapar balans på djupet.

.

Lugn Yoga: Använder olika redskap för att hitta lugnet in i ställningarna och stanna där länge och bara njuta, passar för alla!
.

MED MERA:

Feldenkrais: Feldenkrais är olika rörelse och andningslektioner som guidas av en ledare i varierande liggande positioner. Rörelserna utförs långsamt med stor uppmärksamhet på rörelsens kvalitet.

Meditation: Den här stunden är till för att du ska bli mer närvarande och mer lyhörd till din egen inre visdom. Att meditera tillsammans gör det lättare att bli närvarande och starkare eftersom fler håller den mediterande energin levande. Inga förkunskaper behövs.

 

Yogahusets schema hittar du på sidan Schema.

Vill du anmäla dig till en kurs eller har frågor/funderingar så måste du ta kontakt med läraren direkt. Kontaktinfo hittar du under dom olika kurserna. Nu kan du också anmäla dig via formuläret nedan till dom flesta kurser på yogahuset:

Anmäl dig nu

 

Vi på YogaHuset önskar Dig en riktigt trevlig och skön början på det nya året.

Hoppas vi ses!

Namaste!

 

Eva-Lena och MA

[BACK TO TOP ↑]

Nästa 10 pass

Loading...

Gilla!