Om

Yogahuset Falun

Yogahuset Falun är ett samarbete mellan två certifierade yogalärare med mycket erfarenhet som brinner för att förmedla yoga.Eva-Lena och Marit Anne(MA). Vi vill skapa en plats där du kan hitta harmoni och balans inom dej, en plats där du kan gå ner i varv och känna dej trygg och välkommen och samtidig bygga upp styrka och kraft i kropp och själ.

Vår intention är att samla all yoga i Falun till en plats, förutom oss två kommer vi att hyra ut lokalen till andra yogalärare. Vi erbjuder danskurs, thaimassage och andra mer kroppsbehandlingsformer samt olika kurser och föreläsningar i personlig utveckling.

 

Eva-Lena och MA (Marit Anne)

Eva-Lena Bergman- Nordqvist
Iyengar yoga lärare, fysioterapeut

Sedan 30 år tillbaka jobbar jag som fysioterapeut vilket innefattar: akupunktur, massage, zonterapi, inre coaching och idrottspsykologisk rådgivning. Min passion för Iyengaryoga fann jag för 5 år sedan. Efter en intensiv tvåårig utbildning i Piteå är jag nu certifierad Iyengaryogalärare.

Dessa två ben kompletterar varandra i mitt arbete.

Kontakt: evalena_nordqvist@hotmail.se, 073/980 88 48

www.yogaifalun.se

 

Marit Anne Ness (MA)
Ashtanga Yoga lärare, Thai Massör

Jag började yoga då jag var 15 år, nu er jag snart 30 och er otrolig lycklig att yogan har varit och är en så stor del av mitt liv. I yogan hittar jag ett friställe där jag hämtar mitt lugn, min styrka, mig själv och massor med energi och kärlek.  Jag började undervisa for 5 år sen och nu är jag här! 200h certifierad yogalärare. Jag är också utbildad thai massör, vilket jag också älskar! Jag undervisar yoga i Falun, Bjursås och Grycksbo. Jag drömmer om att få hela Dalarna att yoga!

Kontakt: ma@dalayoga.se , 076-567-93-57

www.dalayoga.se

 

[BACK TO TOP ↑]

Nästa 10 pass

Loading...

Gilla!