Sommaryoga

Även på sommaren kan det vara gott att landa på mattan och lyssna på andetagen. Stanna upp ett tag i tystnaden och bara vara. Ta dig tiden att släppa taget om vardagen en liten stund så du kan få ladda dina batterier. Vi hittar stillheten på olika sätt, några av oss behöver lugna rörelser och god tid att lyssna, några av oss behöver aktiva rörelser och utmaningar som hjälper oss att fokusera. Därför har vi olika yogastilar, olika vägar att landa i kropp och själ.

yogastilar


ashtanga yoga

Är en fysisk krävande, dynamisk yogaform där man följer en bestämd serie med yogaställningar som binds ihop av andning, kroppslås och ögonfokus. Du tränar styrka, smidighet, balans, uthållenhet och närvaro i kropp och sinne.

 

 

 

iyengar yoga

 

 

 

yin yoga

Yin Yoga ökar flexibiliteten och rörelsefriheten i kroppen. Genom att hålla positionerna under en längre tid släpper spänningarna och avslappningen blir djupare.

 

 

 

 

mediyoga

Med mjuka yogaställningar i kombination med enkla kraftfulla andningsövningar och meditation guidas du av läraren till en djup avslappning och vila. Mediyoga är anpassad så att alla kan utföra den oavsett fysisk förmåga.

.

 

schema

gäller 2 juli – 16 augusti 2018

Måndagar 17:00 – 18:15 – Medi yoga

Måndagar 18:45 – 20:15 – Ashtanga yoga

Tisdagar 17:00 – 18:30 – Iyengar yoga

Onsdagar 17:00 – 18:30 – Ashtanga Yoga

Torsdagar 17:00 – 18:15 – Yin yoga

Alla klasser passar alla nivåer; nybörjare som mera erfarna yogisar. Anmälan på plats.

priser

Sommarkort – 900 kr

obegränsad antal samtliga klasser under denna period (vecka 27-33)

Klippkort 10x – 1400 kr

Klippkort 5x – 750 kr

giltigt 6 mnd från köp

Drop in 1x – 160 kr

 

Du hittar oss på Garvaregatan 1 i Rosa kyrkan. Ingen föranmälan, bara kom! Vid frågor hör av dig på mail: info@yogahusetfalun.se

Kurser & Anmälan

Lärare Sommaryoga:

david jondelius

Lärling för MA i Ashtanga yoga, undervisar Ashtanga yoga. "På yogamattan finner jag ett lugn och ett fokus jag inte träffat på någon annanstans. Sedan blir jag ju så snäll…..eller snällare! Det hänger ihop, när jag yogar hittar jag lugn och fokus, tömmer hjärnan för intryck och landar. Då blir jag inte så lätt stressad och disträ… Ja, då blir jag snällare!"

irene sykijäinen

Går en 2-årig Iyengar yoga utbildning i Stockholm för Ingrid Engström, lärling till Eva-Lena i Iyengar yoga sedan 2013. Undervisar i grundkurs, lugn yoga och nivå 1. Irene är även utbildad instruktör i Mediyoga, Yin yoga, Gravidyoga och Mindfulness. Yogan ger mig allt! På mattan hittar jag hem… Hem till mig själv, till den jag är. Jag tar mig tid att lyssna in min kropp, mitt sinne och mina förutsättningar för dagen. Jag kallar det Härvaro - jag är här, precis här och nu. Yogamattan är min frizon, det är magiskt.

ma ness

Äger och driver Yogahuset Falun tillsammans med Eva-Lena, undervisar Ashtanga yoga   "Yogan ger mig mig själv. Att yoga är för mig som att trycka på en reset-knapp. Du vet, när datorn har hängt sig, gått i stå och vägrar samarbeta, då startar vi om den och så funkar den finfint efteråt. Precis så är jag! Yogan är mitt sätt att starta om så jag kan funka finfint i min vardag. "

katarina mattsson

Undervisar Yin yoga och Kundaliniyoga på Yogahuset. Egenföretagare med företaget Konstfullt med kreativt skapande och hälsa i fokus. "Yogan ger mig framför allt livskraft och livslust, men även en inre mental och känslomässig styrka."

siw söderkvist

Undervisar Mediyoga hos oss på Yogahuset Falun, är utbildat mediyogalärare och mediyogaterapeut. "Yogan ger mig lugn och balans! Just det här att jag kan förhålla mig till saker på ett bättre sätt. Yoga är ett enkelt verktyg för att göra förändringar i mitt liv som främjar min hälsa och välmående."