yin yoga

Yin Yoga utövas genom att man håller särskilda Asanas (yogapositioner) i flera minuter. Musklarna är avslappnade för att kunna nå djupare in i kroppen. Uppmärksamheten riktas mot bindväven: senorna, fasciorna och ledbänderna. Livligheten kring lederna stimuleras och rörligheten förbättras. Detta kan förbättra funktionen hos de inre organen och hos immun- och nervsystemet.

Yin Yoga hjälper att acceptera ens egna gränser och att samarbeta med kroppens anatomiska individuella skillnader. Utövandet av Yin Yoga ger inre ro, avslappningen blir djupare och hela kroppen får en känsla av helhet

Yin yoga is simple, but simple does not mean easy – Bernie Clark

 

Kurser & Anmälan

yin yoga - nybörjare - 7v

Torsdagar 20:00.
Ett pass för dig som är nybörjare inom yinyogan. Långsamt och i din egen takt hittar du in i din kropp och din avslappning.
Pris: 900:-

yin yoga - alla nivåer

Onsdagar 17:00
Söndagar 17:00
En klass öppen för alla, här vilar vi i positionerna en längre stund, med rum för stillhet och återhämtning. Ett valfritt pass i veckan under 7 veckor.
Pris: 800;-

lugn Yoga - Terminskort

Obegränsat drop in på alla lugna yoga klasser i schemat: Yin yoga, Mediyoga, Hatha Yoga, Kundalini och Iyengar Lugn yoga. 7 veckor
Pris: 1000;-

yogahusets Terminskort

Obegränsat drop in på alla klasser i schemat. 7 veckor
Pris: 1400;-

Lärare yin yoga:

anna-karin granberg

Undervisar i Yin yoga hos oss på Yogahuset, även utbildad Virya yoga lärare, samt Restorative lärare.
"Yoga ger mig lätthet! En känsla av att livet känns ganska lätt och enkelt efter ett yogapass. Jag får en avslappnad inställning och perspektiv till livet och det som pågår runt omkring mig."

margot hinzdahl

Undervisar mediyoga, yin yoga och gravidyoga på Yogahuset Falun. Även utbildad mindfullness intruktör.   "Yogan ger mig en känsla av frihet och kravlöshet. Även när jag undervisar yoga så hjälper mina elever mig att slappna av, stänga ute världen ett tag och bara vara här och nu!"

katarina mattsson

Undervisar Yin yoga och Kundaliniyoga på Yogahuset. Egenföretagare med företaget Konstfullt med kreativt skapande och hälsa i fokus. "Yogan ger mig framför allt livskraft och livslust, men även en inre mental och känslomässig styrka."