iyengar lugn yoga

Är för dig som vill ha ett lugnare tempo i undervisningen, kanske på grund av stelhet, skador eller sjukdom. Vi stannar längre i positionerna och fokus läggs på att öka och stimulera rörligheten i alla leder, såsom: axlar, höfter, knän och rygg.

”Yoga is the practice of quieting the mind” – Patanjali

Kurser & Anmälan

iyengar lugn yoga - alla nivåer, valfri klass

Tisdagar 10:30
Lugnt tempo och mjuka yogarörelser. 7v
Pris: 800;-

lugn Yoga - Terminskort

Obegränsat drop in på alla lugna yoga klasser i schemat: Yin yoga, Mediyoga, Hatha Yoga, Kundalini och Iyengar lugn yoga. 7v
Pris: 1000;-

yogahusets Terminkort

Obegränsat drop in på alla klasser i schemat. 7v
Pris: 1400;-

Lärare iyengar lugn yoga:

eva lena bergman nordqvist

Jag fann min passion för Iyengar Yoga hösten 2006. Sedan dess är yogan en del av min vardag, ett sätt att leva. Jag är certifierad Introductory II Iyengar Yogalärare. Det är aldrig försent att börja med yoga!   “Alla känner till uttrycket datanörd. Jag är en kroppsnörd. Helt fascinerad utav människans kropp, psyke och dess fantastiska förmåga att läka sig själv”

irene sykijäinen

Går en 2-årig Iyengar yoga utbildning i Stockholm för Ingrid Engström, lärling till Eva-Lena i Iyengar yoga sedan 2013. Undervisar i grundkurs, lugn yoga och nivå 1. Irene är även utbildad instruktör i Mediyoga, Yin yoga, Gravidyoga och Mindfulness. Yogan ger mig allt! På mattan hittar jag hem… Hem till mig själv, till den jag är. Jag tar mig tid att lyssna in min kropp, mitt sinne och mina förutsättningar för dagen. Jag kallar det Härvaro - jag är här, precis här och nu. Yogamattan är min frizon, det är magiskt.