gravidyoga

Din kroppsmedvetenhet och din intuitiva förmåga stärks också med hjälp av gravidyoga och du får total kontroll över din andning, vilket kommer vara till stor hjälp vid det kommande förlossningsarbetet. Ju tidigare du startar med gravidyoga, desto bättre blir resultatet. Det kan speciellt ge effekt under graviditetens tre sista månader som många kvinnor upplever som tunga och rentav smärsamma. Flera internationella studier visar att kvinnor som tränar yoga för gravida får mycket mindre ont och yogan hjälper också till att förbättra sömnen och minska stress och oro. Yoga för gravida gör dig starkare, både fysiskt och mentalt och den hjälper dig att bättre klara påfrestningar och stress – inte bara inför förlossningen utan över huvudtaget i ditt dagliga liv.

Nu kör vi även en sommarkurs med start 17 juli <3

Lån av yogamatta, bolster, block etc ingår.

Hoppa in i kursen även när den har startat. Du behöver inte vänta till nästa kursstart. Det går bra att ansluta i befintlig grupp, i mån av plats. Vi repeterar de olika momenten flera gånger, och många går flera gravidyogakurser efter varandra.  Hör av dig på mail : info@yogahusetfalun.se om du önskar hoppa in mitt i terminen.

Kurser & Anmälan

gravidyoga 5v

Tisdagar 18:45 - 20:00

Yoga anpassad gravida. 5 veckor med vår fantastiska lärare Irene Sykijäinen
Pris: 600;-

Lärare gravidyoga:

margot hinzdahl

Undervisar mediyoga, yin yoga och gravidyoga på Yogahuset Falun. Även utbildad mindfullness intruktör.   "Yogan ger mig en känsla av frihet och kravlöshet. Även när jag undervisar yoga så hjälper mina elever mig att slappna av, stänga ute världen ett tag och bara vara här och nu!"

irene sykijäinen

Går en 2-årig Iyengar yoga utbildning i Stockholm för Ingrid Engström, lärling till Eva-Lena i Iyengar yoga sedan 2013. Undervisar i grundkurs, lugn yoga och nivå 1. Irene är även utbildad instruktör i Mediyoga, Yin yoga, Gravidyoga och Mindfulness. Yogan ger mig allt! På mattan hittar jag hem… Hem till mig själv, till den jag är. Jag tar mig tid att lyssna in min kropp, mitt sinne och mina förutsättningar för dagen. Jag kallar det Härvaro - jag är här, precis här och nu. Yogamattan är min frizon, det är magiskt.